undefined

Sensory and Consumer Research Has a Role in Supporting Sustainability of the Food System

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Knaapila, Antti

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Knaapila Antti

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakausilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Foods

Emojulkaisun nimi

Foods

Volyymi

11

Numero

13

Artikkelinumero

1958

Julkaisu­foorumi

85072

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Ympäristötiede

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/foods11131958

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä