The role of pentosans in rye bread baking
Julkaisuvuosi
1993
Tekijät
Härkönen, Helena; Autio, Karin; Parkkonen, Teija; Åman, Per; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Lehti
EKT-sarja
Emojulkaisun nimi
The Nordic Cereal Industry in an Integrating Europe: Proceedings of the 25th Nordic Cereal Congress
Konferenssi
25th Nordic Cereal Congress
Kustantaja
Finnish Society of Cereal Technology
Volyymi
930
Sivut
141-145
ISSN
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei