undefined

Gelling properties of acid-modified starches

Julkaisuvuosi

1993

Tekijät

Autio, Karin; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Poutanen Kaisa

Autio Karin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun toimittajat

Nishinari, Katsuyoshi; Doi, Etsushiro

Konferenssi

Food Hydrocolloids '92

Kustantaja

Plenum

Sivut

161-165

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/978-1-4615-2486-1_22

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei