Gelling properties of acid-modified starches
Julkaisuvuosi
1993
Tekijät
Autio, Karin; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Nishinari, Katsuyoshi; Doi, Etsushiro
Konferenssi
Food Hydrocolloids '92
Kustantaja
Plenum
Sivut
161-165
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/978-1-4615-2486-1_22
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei