Gelling properties of acid-modified starches
Julkaisuvuosi
1994
Tekijät
Autio, Karin; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Nishinari, K.; Doi, E.
Kustantaja
Sivut
161-165
ISBN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/978-1-4615-2486-1_22
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei