undefined

In vitro digestibility of wheat and rye breads

Julkaisuvuosi

1996

Tekijät

Aura, Anna-Marja; Autio, Karin; Härkönen, Helena; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Autio Karin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

INRA and CNRS Symposium Plant polysaccharides

Kustantaja

INRA

Artikkelinumero

75

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei