In vitro digestibility of wheat and rye breads
Julkaisuvuosi
1996
Tekijät
Aura, Anna-Marja; Autio, Karin; Härkönen, Helena; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
INRA and CNRS Symposium Plant polysaccharides
Kustantaja
INRA
Artikkelinumero
75
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei