Biofermentation of peas by lactic acid bacteria and fungal strains to increase the nutritional value and microbiological safety of peaproducts
Julkaisuvuosi
1997
Tekijät
Haikara, Auli; Lemola, Eija; Fredrikson, Mattias; Sandberg, Ann-Sofie; Laitila, Arja
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Laitila Arja
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Lactic acid bacteria (Lactic 97): Which strains? For which products ?
Konferenssi
Lactic 97
Kustantaja
ADRIA Normandie
Sivut
239-240
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei