undefined

Biofermentation of peas by lactic acid bacteria and fungal strains to increase the nutritional value and microbiological safety of peaproducts

Julkaisuvuosi

1997

Tekijät

Haikara, Auli; Lemola, Eija; Fredrikson, Mattias; Sandberg, Ann-Sofie; Laitila, Arja

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

Lactic 97

Kustantaja

ADRIA Normandie

Sivut

239-240

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei