undefined

Influence of processing on the cereal dietary fibre complex: what do we know now?

Julkaisuvuosi

1998

Tekijät

Poutanen, Kaisa; Suortti, Tapani; Aura, Anna-Marja; Liukkonen, Kirsi; Autio, Karin

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Autio Karin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Institut National de la Recherche Agronomique (INRA)

Sivut

66 - 70

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei