undefined

Milk, Meat, and Fish From the Petri Dish—Which Attributes Would Make Cultured Proteins (Un)attractive and for Whom? Results From a Nordic Survey

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Klöckner, Christian ; Engel, Lukas; Moritz, Jana; Burton, Rob ; Young, Jette; Kidmose, Ulla; Ryynänen, Toni

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Moritz Jana

Ryynänen Toni

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

6

Artikkelinumero

847931

Julkaisu­foorumi

86821

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3389/fsufs.2022.847931

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä