undefined

Finnish vegetables: Raw material for functional foods

Julkaisuvuosi

1999

Tekijät

Puupponen-Pimiä, Riitta; Kiutamo, Tuomo; Suortti, Tapani; Tapanainen, Pasi; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun toimittajat

Hägg, M.; Ahvenainen, R.; Evers, A.M.; Tiilikkala, K.

Konferenssi

2nd International Conference on Agri-Food Quality II

Kustantaja

Royal Society of Chemistry RSC

Sivut

363-365

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristön bioteknologia; Maatalouden bioteknologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei