Finnish vegetables: Raw material for functional foods
Julkaisuvuosi
1999
Tekijät
Puupponen-Pimiä, Riitta; Kiutamo, Tuomo; Suortti, Tapani; Tapanainen, Pasi; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Agri-Food Quality II: Quality Management of Fruits and Vegetables
Emojulkaisun toimittajat
Hägg, M.; Ahvenainen, R.; Evers, A.M.; Tiilikkala, K.
Konferenssi
2nd International Conference on Agri-Food Quality II
Kustantaja
Royal Society of Chemistry RSC
Sivut
363-365
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristön bioteknologia; Maatalouden bioteknologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei