undefined

Effect of biotechnological processing on phenolic compounds and antioxidativity in oats

Julkaisuvuosi

2001

Tekijät

Pihlava, J.-M.; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Royal Society of Chemistry RSC

Sivut

515-518

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei