Starch based controlled release systems for probiotics
Julkaisuvuosi
2002
Tekijät
Myllärinen, Päivi; Forssell, Pirkko; Mättö, Jaana; Laitila, Arja; Saarela, Maria; Vaari, Anu; Virkajärvi, Ilkka; Aura, Anna-Marja; Poutanen, Kaisa; Mattila-Sandholm, Tiina
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Vaari Anu
Laitila Arja
Virkajärvi Ilkka
Mättö Jaana
Poutanen Kaisa
Saarela Maria
Forssell Pirkko
Myllärinen Päivi
Mattila-Sandholm Tiina
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Lehti
VTT Symposium
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Kuokka, Annemari; Saarela, Maria; Mattila-Sandholm, Tiina
Konferenssi
The Food, GI-tract Functionality and Human Health Cluster
Kustantaja
VTT Technical Research Centre of Finland
Numero
219
Sivut
53-53
ISSN
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Kustantajan version lisenssi
Muu lisenssi
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei