undefined

Rye lignans as precursors of enterolactone

Julkaisuvuosi

2002

Tekijät

Poutanen, Kaisa; Heinonen, Satu; Liukkonen, Kirsi-Helena; Nurmi, Tarja; Adlercreutz, Herman

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Poutanen Kaisa

Liukkonen Kirsi-Helena

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Report EUR

Konferenssi

European Scientific Conference on Bioactive Compounds in Plant Foods - Health Effects and Perspectives for the Food Industry

Kustantaja

Office for Official Publications of the European Communities

Numero

20061

Sivut

253-254

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei