Development of a fermentation medium for probiotic lactobacilli and bifidobacteria
Julkaisuvuosi
2002
Tekijät
Virkajärvi, Ilkka; Vaari, Anu; Siren, N.; Mattila-Sandholm, Tiina; Saarela, Maria
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
VTT Symposium
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
The Food, GI-tract Functionality and Human Health Cluster
Kustantaja
VTT Technical Research Centre of Finland
Numero
219
Sivut
62-63
ISSN
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Kustantajan version lisenssi
Muu lisenssi
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei