undefined

Development of a fermentation medium for probiotic lactobacilli and bifidobacteria

Julkaisuvuosi

2002

Tekijät

Virkajärvi, Ilkka; Vaari, Anu; Siren, N.; Mattila-Sandholm, Tiina; Saarela, Maria

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Vaari Anu

Saarela Maria

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

VTT Symposium

Konferenssi

The Food, GI-tract Functionality and Human Health Cluster

Kustantaja

VTT Technical Research Centre of Finland

Numero

219

Sivut

62-63

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei