undefined

Antimicrobial activity of cyanidin-3-O-glucoside–lauric acid ester against Staphylococcus aureus and Escherichia coli

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Li Lili, Zhou Ping, Wang Yidi, Pan Ying, Chen Min, Tian Ye, Zhou Hua, Yang Baoru, Meng Hecheng, Zheng Jie

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Tian Ye

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Chemistry

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

383

Artikkelinumero

132410

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2022.132410

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä