undefined

Physicochemical Properties and Mouthfeel in Commercial Plant-Based Yogurts

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Greis, Maija; Sainio, Taru Orvokki; Katina, Kati; Nolden, Alissa; Kinchla, Amanda; Seppä, Laila; Partanen, Riitta

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Katina Kati

Seppä Laila

Greis Maija

Sainio Taru Orvokki

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Foods

Emojulkaisun nimi

Foods

Volyymi

11

Numero

7

Artikkelinumero

941

Julkaisu­foorumi

85072

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

1785

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2022

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.3390/foods11070941

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä