undefined

The bioaccessibility of folate in breads and the stability of folate vitamers during in vitro digestion

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Liu, Fengyuan; Edelmann, Minnamari; Piironen, Vieno; Kariluoto, Susanna

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Liu Fengyuan

Edelmann Minnamari

Kariluoto Susanna

Piironen Vieno

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food & Function

Volyymi

13

Sivut

3220-3233

Julkaisu­foorumi

70469

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1039/D1FO03352B

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä