undefined

Gut microbiota can utilize prebiotic birch glucuronoxylan in production of short-chain fatty acids in rats

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Kynkäänniemi, Emma; Lahtinen, Maarit; Jian, Ching; Salonen, Anne ; Hatanpää, Timo; Mikkonen, Kirsi S.; Pajari, Anne-Maria

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Salonen Anne

Pajari Anne-Maria

Jian Ching

Kynkäänniemi Emma

Mikkonen Kirsi S.

Lahtinen Maarit

Hatanpää Timo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food & Function

Volyymi

13

Numero

6

Sivut

3746-3759

Julkaisu­foorumi

70469

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1039/d1fo03922a

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä