Design of nutritionally superior cereal foods by processing
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Katina, Kati; Liukkonen, Kirsi-Helena; Kaukovirta-Norja, Anu; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Poutanen Kaisa
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Abstrakti
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Yleisö
Tieteellinen
Julkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Book of Abstracts from 50 Years ICC Jubilee Conference 2005, Vienna: Cereals - the Future Challenge
Konferenssi
50 years ICC-Jubilee conference
Artikkelinumero
38
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei