undefined

Design of nutritionally superior cereal foods by processing

Julkaisuvuosi

2005

Tekijät

Katina, Kati; Liukkonen, Kirsi-Helena; Kaukovirta-Norja, Anu; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Abstrakti

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Yleisö

Tieteellinen

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

50 years ICC-Jubilee conference

Artikkelinumero

38

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei