undefined

Enzyme-aided modification of perceived flavour and texture of microwave-heated beefburgers

Julkaisuvuosi

2005

Tekijät

Heiniö, Raija-Liisa; Mustranta, Annikka; Lille, Martina; Lantto, Raija; Katina, Kati; Lähteenmäki, Liisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

7th Wartburg Symposium on Flavour Chemistry &​ Biology

Kustantaja

Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie

Sivut

469-472

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei