Enzyme-aided modification of perceived flavour and texture of microwave-heated beefburgers
Julkaisuvuosi
2005
Tekijät
Heiniö, Raija-Liisa; Mustranta, Annikka; Lille, Martina; Lantto, Raija; Katina, Kati; Lähteenmäki, Liisa
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
7th Wartburg Symposium on Flavour Chemistry & Biology
Kustantaja
Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Sivut
469-472
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei