undefined

Yoghurt as a starter in sourdough fermentation to improve the technological and functional properties of sourdough-wheat bread

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Lopes Graça, Carla Alexandra; Edelmann, Minnamari; Raymundo, Anabela; Sousa, Isabel; Coda, Rossana; Sontag-Strohm, Tuula; Huang, Xin

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lopes Graça Carla Alexandra

Edelmann Minnamari

Coda Rossana

Sontag-Strohm Tuula

Huang Xin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

88

Artikkelinumero

104877

Sivut

104877

Julkaisu­foorumi

70960

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jff.2021.104877

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä