undefined

Antimicrobial effects in food and prevention of contamination in food industry

Julkaisuvuosi

2007

Tekijät

Hütt, P.; Songisepp, E.; Guldas, M.; Tamme, T.; Seda Ormanci, F.; Deniz Ayaz, N.; Korel, F.; Aarnisalo, Kaarina; Hradecká, H.; Mikelsaar, M.

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

VTT Symposium

Konferenssi

Microbial Contaminants & Contamination Routes in Food Industry

Kustantaja

VTT Technical Research Centre of Finland

Numero

248

Sivut

159-170

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei