Optimized Antibacterial Effects in a Designed Mixture of Essential Oils of Myrtus communis, Artemisia herba-alba and Thymus serpyllum for Wide Range of Applications
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Ouedrhiri, Wessal; Mechchate, Hamza; Moja, Sandrine; Baudino, Sylvie; Saleh, Asmaa; Al Kamaly, Omkulthom M.; Grafov, Andriy; Greche, Hassane
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Sveitsi
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3390/foods11010132
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä