undefined

Optimized Antibacterial Effects in a Designed Mixture of Essential Oils of Myrtus communis, Artemisia herba-alba and Thymus serpyllum for Wide Range of Applications

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Ouedrhiri, Wessal; Mechchate, Hamza; Moja, Sandrine; Baudino, Sylvie; Saleh, Asmaa; Al Kamaly, Omkulthom M.; Grafov, Andriy; Greche, Hassane

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Grafov Andriy

Mechchate Hamza

Ouedrhiri Wessal

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Foods

Emojulkaisun nimi

Foods

Volyymi

11

Numero

1

Artikkelinumero

132

Julkaisu­foorumi

85072

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/foods11010132

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä