undefined

Repurposing brewery contaminant yeast as production strains for low‐alcohol beer fermentation

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Krogerus, Kristoffer; Eerikäinen, Ronja; Aisala, Heikki; Gibson, Brian

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Gibson Brian

Aisala Heikki Orcid -palvelun logo

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Eerikäinen Ronja

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Yeast

Volyymi

39

Numero

1-2

Sivut

156-169

Julkaisu­foorumi

69300

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/yea.3674

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä