undefined

Impact of water content of the efficiency of xylanase treatment of wheat bran

Julkaisuvuosi

2010

Tekijät

Santala, Outi; Lehtinen, Pekka; Selinheimo, Emilia; Suortti, Tapani; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Selinheimo Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Santala Outi Orcid -palvelun logo

Lehtinen Pekka Orcid -palvelun logo

Suortti Tapani

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Abstrakti

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Yleisö

Tieteellinen

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

Final HEALTHGRAIN Conference

Kustantaja

VTT Technical Research Centre of Finland

Artikkelinumero

102

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Kustantajan version lisenssi

Muu lisenssi

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei