undefined

Use of xylanases and crosslinking enzymes to improve gluten network properties in whole grain wheat bread

Julkaisuvuosi

2009

Tekijät

Selinheimo, Emilia; Katina, Kati; Aura, Anna-Marja; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Selinheimo Emilia

Poutanen Kaisa

Katina Kati

Lehtinen Pekka Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Cereal Foods World

Konferenssi

C&E Spring Meeting 2009

Kustantaja

AACC International

Volyymi

54

Numero

2

Artikkelinumero

OS13

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei