Use of xylanases and crosslinking enzymes to improve gluten network properties in whole grain wheat bread
Julkaisuvuosi
2009
Tekijät
Selinheimo, Emilia; Katina, Kati; Aura, Anna-Marja; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Cereal Foods World
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
C&E Spring Meeting 2009
Kustantaja
AACC International
Volyymi
54
Numero
2
Artikkelinumero
OS13
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei