undefined

Bioprocessing as a tool to improve bioavailability of phytochemicals of wheat bran

Julkaisuvuosi

2009

Tekijät

Selinheimo, Emilia; Mateo Anson, N.; Katina, Kati; Aura, Anna-Marja; Havenaar, Rob; Haenen, Guido R.M.M.; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Selinheimo Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Katina Kati

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

4th International Dietary Fibre Conference

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei