undefined

Impact of Trichoderma reesei tyrosinase on rheology and microstructure of acidified milk and sodium caseinate gels

Julkaisuvuosi

2009

Tekijät

Ercili Cura, Dilek; Lille, Martina; Partanen, Riitta; Buchert, Johanna; Lantto, Raija

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Ercili Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

5th International Symposium on Food Rheology and Structure

Kustantaja

ETH Zurich

Sivut

642-643

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei