Impact of Trichoderma reesei tyrosinase on rheology and microstructure of acidified milk and sodium caseinate gels
Julkaisuvuosi
2009
Tekijät
Ercili Cura, Dilek; Lille, Martina; Partanen, Riitta; Buchert, Johanna; Lantto, Raija
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Konferenssi
5th International Symposium on Food Rheology and Structure
Kustantaja
ETH Zurich
Sivut
642-643
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei