Preventing environmental impacts of food products by packaging

Preventing environmental impacts of food products by packaging

Julkaisuvuosi

2010

Tekijät

Katajajuuri, Juha-Matti; Grönman, Kaisa; Järvi-Kääriäinen, Terhen; Koivupuro, Heta-Kaisa; Kuisma, Mika; Miettinen, Olli; Nurmi, Pauliina; Ollila, Margareetta; Pitkänen, Marja; Silvenius, Frans; Soukka, Risto; Thun, Rabbe; Wessman, Helena

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

LCA Food 2010. VII International Conference on Life Cycle Assessment in the Agri-Food Sector

Kustantaja

University of Bari Aldo Moro, Italy

Sivut

507-512

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Ei

Preventing environmental impacts of food products by packaging - Tiedejatutkimus.fi