Preventing environmental impacts of food products by packaging
Julkaisuvuosi
2010
Tekijät
Katajajuuri, Juha-Matti; Grönman, Kaisa; Järvi-Kääriäinen, Terhen; Koivupuro, Heta-Kaisa; Kuisma, Mika; Miettinen, Olli; Nurmi, Pauliina; Ollila, Margareetta; Pitkänen, Marja; Silvenius, Frans; Soukka, Risto; Thun, Rabbe; Wessman, Helena
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Pitkänen Marja
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Konferenssi
LCA Food 2010. VII International Conference on Life Cycle Assessment in the Agri-Food Sector
Kustantaja
University of Bari Aldo Moro, Italy
Sivut
507-512
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Avainsanat
food; LCA; packaging; Prevention; SDG 12 - Responsible Consumption and Production; waste
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Ei