undefined

Establishing Loyalty from Consumers’ CSR Perception toward the Restaurants Offering Nutritional Information

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Rehman, Mohsin Abdur; Park-Poaps, Haesun; Lodhi, Rab Nawaz; Amaad, Hafiz

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Rehman Mohsin Abdur

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Routledge

Numero

2

Sivut

206-225

Julkaisu­foorumi

67037

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Liiketaloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1080/15332969.2021.1987612

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä