Investigation of diverse bacteria encoding histidine decarboxylase gene in Sichuan-style sausages by culture-dependent techniques, polymerase chain reaction-denaturing gradient gel electrophoresis, and high-throughput sequencing
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Wang, Yilun; Li, Binbin; Liu, Yuxuan; Huang, Xiaohong; Zhang, Nan; Yang, Yifang; Xiao, Zihan; Yu, Qinxin; Chen, Shujuan; He, Li; Liu, Aiping; Liu, Shuliang; Zou, Likou; Yang, Yong
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Li Binbin
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY NC ND
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY NC ND
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2020.110566
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä