undefined

The role of single cell protein in cellular agriculture

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Nyyssölä, Antti; Suhonen, Anniina; Ritala, Anneli; Oksman-Caldentey, Kirsi-Marja

Tiivistelmä

More food needs to be produced for the growing human population, but the possibilities of expanding the area of arable land are limited. Cellular Agriculture is an emerging field of biotechnology, aimed at finding alternatives to agricultural production of various commodities. As a part of Cellular Agriculture, the use of microbes and microalgae as food and feed with high protein content, so-called single cell protein (SCP), is gaining renewed scientific and commercial interest. In this review, we give an introduction to SCP production by heterotrophic microbial species, phototrophs, methanotrophs and autotrophic hydrogen oxidizers, as well as highlight some challenges and the latest developments in the growing SCP industry.
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Ritala Anneli

Suhonen Anniina Orcid -palvelun logo

Nyyssölä Antti

Oksman-Caldentey Kirsi-Marja Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

75

Artikkelinumero

102686

Julkaisu­foorumi

54388

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristötiede; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.copbio.2022.102686

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä