undefined

Cereal brans as dietary fibre ingredients

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Sibakov, Juhani; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Sibakov Juhani

Poutanen Kaisa

Lehtinen Pekka Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition

Kustantaja

Elsevier

Sivut

170-192

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1533/9780857095787.2.170

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä