undefined

Postprandial glucose metabolism and SCFA after consuming wholegrain rye bread and wheat bread enriched with bioprocessed rye bran in individuals with mild gastrointestinal symptoms

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Lappi, Jenni; Mykkänen, Hannu; Bach Knudsen, Knud Erik; Kirjavainen, Pirkka; Katina, Kati; Pihlajamäki, Jussi; Poutanen, Kaisa; Kolehmainen, Marjukka

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

13

Artikkelinumero

104

Julkaisu­foorumi

64313

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Terveystiede; Maataloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1186/1475-2891-13-104

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä