undefined

Nuclear magnetic resonance as an analytical tool for monitoring the quality and authenticity of dairy foods

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Balthazar, Celso F.; Guimarães, Jonas T.; Rocha, Ramon S.; Pimentel, Tatiana C.; Neto, Roberto P.C.; Tavares, Maria Inês B.; Graça, Juliana S.; Alves Filho, Elenilson G.; Freitas, Mônica Q.; Esmerino, Erick A.; Granato, Daniel; Rodrigues, Sueli; Raices, Renata S.L.; Silva, Marcia C.; Sant’Ana, Anderson S.; Cruz, Adriano G.
Näytä enemmän

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Daniel Granato

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

108

Sivut

84-91

Julkaisu­foorumi

68698

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.tifs.2020.12.011

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä