Nuclear magnetic resonance as an analytical tool for monitoring the quality and authenticity of dairy foods
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Balthazar, Celso F.; Guimarães, Jonas T.; Rocha, Ramon S.; Pimentel, Tatiana C.; Neto, Roberto P.C.; Tavares, Maria Inês B.; Graça, Juliana S.; Alves Filho, Elenilson G.; Freitas, Mônica Q.; Esmerino, Erick A.; Granato, Daniel; Rodrigues, Sueli; Raices, Renata S.L.; Silva, Marcia C.; Sant’Ana, Anderson S.; Cruz, Adriano G.
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Daniel Granato
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
108
Sivut
84-91
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.tifs.2020.12.011
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä