Effect of chemical composition of black tea infusion on the color of milky tea
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Mao, Ya-Lin; Wang, Jie-Qiong; Chen, Gen-Sheng; Granato, Daniel; Zhang, Liang; Fu, Yan-Qing; Gao, Ying; Yin, Jun-Feng; Luo, Long-Xin; Xu, Yong-Quan
Organisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Granato Daniel
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Elsevier Applied Science on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology
Volyymi
139
Artikkelinumero
109945
Sivut
9 p.
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodres.2020.109945
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä