undefined

Towards valorization of pectin-rich agro-industrial residues: Engineering of Saccharomyces cerevisiae for co-fermentation of D-galacturonic acid and glycerol

Julkaisuvuosi

2022

Tekijät

Perpelea, Andreea; Wijaya, Andy Wiranata; Martins, Luís C.; Rippert, Dorthe; Klein, Mathias; Angelov, Angel; Peltonen, Kaisa; Teleki, Attila; Liebl, Wolfgang; Richard, Peter; Thevelein, Johan M.; Takors, Ralf; Sá-Correia, Isabel; Nevoigt, Elke

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Richard Peter Orcid -palvelun logo

Peltonen Kaisa

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

69

Sivut

1-14

Julkaisu­foorumi

63262

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY NC ND

Rinnakkaistallennettu

Ei

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

1655

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2022

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.ymben.2021.10.001

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä