Towards valorization of pectin-rich agro-industrial residues: Engineering of Saccharomyces cerevisiae for co-fermentation of D-galacturonic acid and glycerol
Julkaisuvuosi
2022
Tekijät
Perpelea, Andreea; Wijaya, Andy Wiranata; Martins, Luís C.; Rippert, Dorthe; Klein, Mathias; Angelov, Angel; Peltonen, Kaisa; Teleki, Attila; Liebl, Wolfgang; Richard, Peter; Thevelein, Johan M.; Takors, Ralf; Sá-Correia, Isabel; Nevoigt, Elke
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
69
Sivut
1-14
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Kustantajan version lisenssi
CC BY NC ND
Rinnakkaistallennettu
Ei
Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €
1655
Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi
2022
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Teollinen bioteknologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1016/j.ymben.2021.10.001
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä