undefined

Volatile and medium chain fatty acid production from cabbage residues using mixed culture fermentations and in-situ product removal by electrodialysis

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Selder, Ludwig; Turunen, Rosaliina; Vuoristo, Kiira; Uusitalo, Jaana; Zeng, An-Ping

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Uusitalo Jaana Orcid -palvelun logo

Vuoristo Kiira Orcid -palvelun logo

Turunen Rosaliina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

16

Artikkelinumero

100828

Julkaisu­foorumi

87938

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.biteb.2021.100828

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä