Impact of Particle Size Reduction and Carbohydrate-Hydrolyzing Enzyme Treatment on Protein Recovery from Rapeseed (Brassica rapa L.) Press Cake
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Rommi, Katariina; Holopainen, Ulla; Pohjola, Sari; Hakala, Terhi K.; Lantto, Raija; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
8
Numero
12
Sivut
2392-2399
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kone- ja valmistustekniikka; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1007/s11947-015-1587-8
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä