undefined

Impact of Particle Size Reduction and Carbohydrate-Hydrolyzing Enzyme Treatment on Protein Recovery from Rapeseed (Brassica rapa L.) Press Cake

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Rommi, Katariina; Holopainen, Ulla; Pohjola, Sari; Hakala, Terhi K.; Lantto, Raija; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Hakala Terhi K.

Holopainen Ulla Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

8

Numero

12

Sivut

2392-2399

Julkaisu­foorumi

56242

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kone- ja valmistustekniikka; Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s11947-015-1587-8

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä