Contribution of diet to the composition of the human gut microbiota
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Graf, Daniela; Di Cagno, Raffaella; Fåk, Frida; Flint, Harry J.; Nyman, Margarea; Saarela, Maria; Watzl, Bernhard
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Saarela Maria
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biolääketieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3402/mehd.v26.26164
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä