undefined

Contribution of diet to the composition of the human gut microbiota

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Graf, Daniela; Di Cagno, Raffaella; Fåk, Frida; Flint, Harry J.; Nyman, Margarea; Saarela, Maria; Watzl, Bernhard

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Microbial Ecology in Health and Disease

Volyymi

26

Numero

1

Artikkelinumero

26164

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biolääketieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3402/mehd.v26.26164

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä