undefined

Aroma formation by immobilized yeast cells in fermentation processes

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Nedovic, V.; Gibson, Brian; Mantzouridou, Th.F.; Bugarski, B.; Djordjevic, V.; Kalusevic, A.; Paraskevopoulou, A.; Sandell, M.; Smogrovicová, D.; Yilmaztekin, M.

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Yeast

Volyymi

32

Numero

1

Sivut

173-216

Julkaisu­foorumi

69300

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/yea.3042

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä