Aroma formation by immobilized yeast cells in fermentation processes
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Nedovic, V.; Gibson, Brian; Mantzouridou, Th.F.; Bugarski, B.; Djordjevic, V.; Kalusevic, A.; Paraskevopoulou, A.; Sandell, M.; Smogrovicová, D.; Yilmaztekin, M.
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Gibson Brian
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1002/yea.3042
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä