undefined

An improved model for prediction of wort fermentation progress and total diacetyl profile

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Krogerus, Kristoffer; Gibson, Brian; Hytönen, Eemeli

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Gibson Brian

Hytönen Eemeli Orcid -palvelun logo

Krogerus Kristoffer Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

73

Numero

1

Sivut

90-99

Julkaisu­foorumi

61843

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1094/ASBCJ-2015-0106-01

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä