Impact of Total Solid Content and Extraction pH on Enzyme-Aided Recovery of Protein from Defatted Rapeseed (Brassica rapa L.) Press Cake and Physicochemical Properties of the Protein Fractions
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Rommi, Katariina; Ercili-Cura, Dilek; Hakala, Terhi K.; Nordlund, Emilia; Poutanen, Kaisa; Lantto, Raija
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
63
Numero
11
Sivut
2997-3003
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Maatalouden bioteknologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/acs.jafc.5b01077
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä