undefined

Impact of Total Solid Content and Extraction pH on Enzyme-Aided Recovery of Protein from Defatted Rapeseed (Brassica rapa L.) Press Cake and Physicochemical Properties of the Protein Fractions

Julkaisuvuosi

2015

Tekijät

Rommi, Katariina; Ercili-Cura, Dilek; Hakala, Terhi K.; Nordlund, Emilia; Poutanen, Kaisa; Lantto, Raija

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Ercili-Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Rommi Katariina

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Hakala Terhi K.

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

63

Numero

11

Sivut

2997-3003

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Maatalouden bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acs.jafc.5b01077

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä