Encapsulation of hydrophilic and hydrophobic flavors by spray drying
Julkaisuvuosi
2015
Tekijät
Soottitantawat, Apinan; Partanen, Riitta; Neoh, Tze Loon; Yoshii, Hidefumi
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Partanen Riitta
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
16
Numero
1
Sivut
37-52
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muu tekniikka
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.11301/jsfe.16.37
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä