undefined

Process-Induced Changes in Rye Foods-Rye Baking

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Katina, Kati; Hartikainen, Katri; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B2 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Rye and Health

Kustantaja

Elsevier

Sivut

7-21

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/B978-1-891127-81-6.50002-X

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä