undefined

Steam explosion of Brewer’s spent grain improves enzymatic digestibility of carbohydrates and affects solubility and stability of proteins

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Kemppainen, Katariina; Rommi, Katariina; Holopainen, Ulla; Kruus, Kristiina

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Kemppainen Katariina

Rommi Katariina

Kruus Kristiina

Holopainen Ulla Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

180

Numero

1

Sivut

94-108

Julkaisu­foorumi

51464

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Ympäristön bioteknologia; Teollinen bioteknologia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1007/s12010-016-2085-9

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä