undefined

Sourdough fermentation as a tool to improve the nutritional and health‐promoting properties of its derived‐products

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Graça, Carla; Lima, Ana; Raymundo, Anabela; Sousa, Isabel

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Graça Carla

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Fermentation

Volyymi

7

Numero

4

Artikkelinumero

246

Julkaisu­foorumi

89840

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Sveitsi

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3390/fermentation7040246

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä