undefined

Authentication of berries and berry-based food products

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Salo, Heikki M.; Nguyen, Nga; Alakärppä, Emmi; Klavins, Linards; Hykkerud, Anne Linn; Karppinen, Katja; Jaakola, Laura; Klavins, Maris; Häggman, Hely

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Alakärppä Emmi

Salo Heikki

Häggman Hely Margaretha

Nguyen Thi Quynh Nga

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Numero

5

Sivut

5197-5225

Julkaisu­foorumi

53883

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Ekologia, evoluutiobiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1111/1541-4337.12811

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä