Ruokahävikin vähentäminen julkisissa ruokapalveluissa

Ruokahävikin vähentäminen julkisissa ruokapalveluissa

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Nieminen, Kirta; Seppälä-Kolkka, Taina

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Nieminen Kirta

Seppälä-Kolkka Taina

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessa

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja

Emojulkaisun toimittajat

Mertanen, Enni

Kustantaja

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Numero

296

Sivut

52 - 61

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Liiketaloustiede

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä