Ruokahävikin vähentäminen julkisissa ruokapalveluissa
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Nieminen, Kirta; Seppälä-Kolkka, Taina
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D2 Artikkeli ammatillisessa kokoomateoksessaJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Jyväskylän ammattikorkeakoulun julkaisuja
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Mertanen, Enni
Kustantaja
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Numero
296
Sivut
52 - 61
ISSN
ISBN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Liiketaloustiede
Avainsanat
ammattikeittiöt; hävikki; kouluruokailu; koulut; ruokahävikki; vähentäminen
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä