undefined

Listeria decontamination of chicken meat with beer brewed with bacteriocin producing Saccharomyces boulardii

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Ran, Li; Yassami, Shiva; Kiviniemi, Eero Antero; Qiao, Wanjin; Takala, Timo; Saris, Per

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Kiviniemi Eero Antero

Ran Li

Saris Per

Yassami Shiva

Takala Timo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

152

Artikkelinumero

112323

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.lwt.2021.112323

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä