Encapsulation of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L) leaf extract via an electrohydrodynamic method
Julkaisuvuosi
2021
Tekijät
Lyu Xingang, Wang Xiao, Wang Qilei Ma Xueying, Chen Suolian, Xiao Jianbo
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Ma Xueying
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kustantaja
Volyymi
365
Artikkelinumero
130481
Sivut
130481
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1016/j.foodchem.2021.130481
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä