undefined

Encapsulation of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L) leaf extract via an electrohydrodynamic method

Julkaisuvuosi

2021

Tekijät

Lyu Xingang, Wang Xiao, Wang Qilei Ma Xueying, Chen Suolian, Xiao Jianbo

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Ma Xueying

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

365

Artikkelinumero

130481

Sivut

130481

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.foodchem.2021.130481

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä